سیر سیاه برای بارداری ضرر دارد 8

آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟

به دلیل خاصیت رقیق‌کنندگی خون، توصیه می‌شود که مصرف سیر سیاه حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی قطع شود تا خطر خونریزی حین جراحی کاهش یابد. علاوه بر این، سیر سیاه باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) می‌شود که مسئول انتقال چربی‌های اضافی از دیواره رگ‌ها به کبد برای دفع است. یکی از عوامل اصلی خستگی، استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن است که باعث افت عملکرد سلول‌ها و کاهش انرژی می‌شود. سیر سیاه با خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی خود، از آسیب‌های ناشی از استرس اکسیداتیو جلوگیری کرده و فرآیند تولید انرژی در سلول‌ها را بهبود می‌بخشد. این امر باعث می‌شود بدن انرژی بیشتری تولید کند و فرد احساس نشاط و سرزندگی بیشتری داشته باشد.

اگر می‌خواهید به غذایتان سیر بزنید، زیاد اضافه نکنید زیرا خوردن بیش از حد سیر در سه ماهه‌ی اول بارداری می‌تواند بر سلامتی جنین تاثیر منفی بگذارد. برای آنکه بدانید چه مقدار سیر برای شما مفید است با پزشک خود مشورت کنید. سیر سیاه سرشار از مواد مغذی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است که در فرآیند تخمیر افزایش می‌یابند.

سیر برای افراد سرد مزاج و کسانی که در نواحی سرد سیر زندگی می کنند بسیار مناسب است ولی کسانی که گرم مزاج هستند و در نواحی گرمسیر زندگی میکنند ، باید سیر کمتری استفاده کنند. سیر ، گرم مزاج و خشک است و به سه نوع بستانی ، بیابانی و کوهی وجود دارد. مطالعه کوچکی از سال ۲۰۱۵ همچنین نشان داد مکمل سیر ممکن است ظرفیت اکسیژن را در طول ورزش افزایش دهد.

– افرادی که فشار خون شان همیشه پایین است از خوردن سیر اجتناب کنند زیرا مصرف آن روند کاهش فشار خون آن ها را تشدید خواهد کرد. یکی از کاربردهای سیر سیاه، کاهش فشار خون است که بیشتر در افرادی مورد استفاده قرار می‌گیرد که دارای فشار خون بالا هستند. بسیاری از زنان معتقدند خوردن سیر در بارداری می‌‌تواند باعث سقط جنین شود اما این موضوع تنها در صورتی رخ می‌‌دهد که خانمی به میزان ‌بالا سیر مصرف کند. مصرف سیر سیاه قبل از غذا نیز می‌تواند به سرکوب اشتها کمک کند و باعث شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و احتمال پرخوری کاهش یابد. نوشیدن آب بعد از سیر سیاه می‌تواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند. پژوهش‌های دیگر نشان می‌دهند ترکیبات موجود در سیر ممکن است خواص ضدویروسی باشد.

مکمل های سیر در دوران بارداری برای خانم هایی با مشکلاتی مانند پری اکلامپسی و فشار خون بالا تجویز می شوند. با این وجود همیشه توصیه می شود قبل از مصرف قرص به پزشک مراجعه کنید زیرا سیر اضافی می تواند برای شما و کودک مضر باشد. سیر یک داروی قدیمی برای سلامتی است و ثابت می شود که حتی در دوران بارداری نیز مفید است، اما تنها باید در مقادیر محدود مصرف شود. با این حال به شما توصیه می شود قبل از اینکه سیر را بخشی از رژیم غذایی خود کنید، در مورد فواید و عوارض مصرف سیر برای شخص خودتان در دوران بارداری با پزشک خود مشورت کنید. خوردن سیر در دوران بارداری تا زمانی که در مقادیر متعادل باشد، بی‌خطر است.

مصرف روزانه ۶۰۰-۲۴۰۰ میلی‌گرم پودر سیر به مدت ۸ تا ۱۲ هفته می‌تواند تأثیر قابل توجهی داشته باشد، به خصوص در افرادی که فشار خون بالاتری دارند. برای بهره‌مندی بیشتر از این خواص، توصیه می‌کنیم که سیر را به صورت خام یا در ترکیب با عسل مصرف کنید. همچنین، سیر ترشی می‌تواند عملکرد آنزیم‌های کبدی را بهبود ببخشد و خطر بیماری‌های کبدی مثل کبد چرب را کاهش دهد.

فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش سطح ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها می‌شود که به طور مؤثری رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند. رادیکال‌های آزاد مولکول‌های ناپایداری هستند که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و فرآیند پیری را تسریع می‌کنند. با خنثی شدن این مولکول‌ها، از تخریب سلول‌های پوست، قلب، و سایر اندام‌ها جلوگیری می‌شود.

سیر گیاهی از سرده سیر (Allium) و ارتباط نزدیکی با پیاز، موسیر و تره دارد. سیر در بسیاری از مناطق جهان می‌روید و به دلیل طعم دلپذیر و رایحه قوی در آشپزی کاربرد زیادی دارد. افرادی که به سیر تازه یا سایر محصولات مرتبط با سیر آلرژی دارند، ممکن است به سیر سیاه نیز حساسیت نشان دهند.

آلکالین‌های موجود در سیر به متعادل شدن سطح کلسترول خون کمک می‌‌کند. فرآیند تخمیر همچنین با افزایش غلظت آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات زیست فعال مانند S-alyl cysteine کمک می‌کند که مزایای سلامتی سیر سیاه را افزایش می‌دهد. سیر سیاه چون فرآیند تخمیر را از سر گذرانده، کمی ملایم‌تر از سیر معمولی است؛ بنابراین ممکن است کمتر باعث ناراحتی گوارشی و معده ‌شود. اما دیگر خواص سیر سیاه برای معده، مشابه خواص سیر معمولی است، یعنی خواصی مثل کاهش التهاب معده، تنظیم اسید معده و کاهش رشد باکتری‌های مضر در دستگاه گوارش را دارد.


سیر سیاه و غلظت خون
سیر سیاه در غذا
سیر سیاه همراه غذا
خواص سیر سیاه برای غلظت خون
تاثیر سیر سیاه بر غلظت خون
سیر سیاه برای غلظت خون خوبه
سیر سیاه برای غلظت خون
سیر سیاه فواید
سیر سیاه فله ای
سیر سیاه فشار خون